Forsiden>Kalender>Sentrerende bønn (digitalt)
Foto: Magic Bowl, Unsplash

Sentrerende bønn (digitalt)

Meditasjonsformen sentrerende bønn er en enkel form for stille bønn.

Areopagos tilbyr et digitalt fellesskap for sentrerende bønn knyttet til Facebook-gruppen Sentrerende bønn - digitalt praksisfellesskap.

Ny samling hver måned

En ny video bli publisert på gruppens side hver andre tirsdag i måned kl.20.00. Hver video har undervisning, fall til ro-øvelse og sentrering.

Videoen består av følgende deler: 

1. Velkommen og undervisning (lesning fra bok om sentrerende bønn) (15-20 min)

2. Fall-til-ro-øvelse (3-4 min)
3. Sentrerende bønn (20 min)

Veggen på siden er åpen for at medlemmer kan komme i kontakt med hverandre. Kanskje vil noen danne lokale fellesskap? Kontakt gjerne administrator om du leter etter en lokal gruppe.

Alle medlemmer av Facebook-gruppen kan fritt dele tips om litteratur, andre ressurser og arrangementer (fortrinnsvis i Norge) som er relatert til sentrerende bønn og kristen meditasjon. Administrator for siden vil også legge ut informasjon om arrangementer (seminarer, meditasjonskvelder/dager, retreater med mer).

Siden administreres og modereres av Asle Røhne Rossavik og Stian Kilde Aarebrot, som jobber som ansvarlig for trospraksis i Areopagos.

For nye ligger det tilgjengelig en introduksjonsvideo som gir grunnleggende opplæring i sentrerende bønn hvorfor, hva og hvordan.

Se informasjon om samlinger med sentrerende bønn i Lambertseter kirke i Oslo.

Powered by Cornerstone