Forsiden>Kalender>Møtepunkt kommunitet

Møtepunkt kommunitet

Velkommen til møtepunkt kommunitet!

Dette er en samling for de som er en del av eller interessert i Etter Kristus-fellesskapene, kommunitetsarbeidet til Areopagos. Det er også for deg som er interessert i kommunitetsliv generelt og en hverdag med trospraksiser.

Vi samles til tidebønn, praksisverksted og samtale. Det betyr at vi ber en liturgisk bønn sammen, og at vi får en innføring i en kristen trospraksis som vi får mulighet til å først gjennomføre og deretter samtale om i etterkant. I forkant av den åpne samlingen vil de som er koblet på Etter Kristus-fellesskapene samles til måltid og veiledningsgrupper.

Påmelding kan du gjøre nederst på siden. Samlingen er gratis, men vi trenger å vite antall med tanke på mat og plasser på verkstedet.

Om oss:

Etter Kristus er et nettverk for kristen trospraksis. Vi tror på kroppen som vårt fremste læreverktøy – vi blir det vi gjør, derfor vil vi omsette Jesu liv og lære til konkret handling. Etter Kristus er en del av stiftelsen Areopagos, som arbeider med religionsdialog, samtidsreligiøsitet og kristen spiritualitet.

Etter Kristus-fellesskapene er kommunitetsarbeidet til Areopagos. Det er en mulighet for folk i alle aldre og livssituasjoner til å koble seg på livgivende rytmer - en hjelp til å følge Jesus i hverdagen. Vi sammenfatter arbeidet i tre ord: intensjon, forpliktelse og fleksibilitet.

 

Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med Fredrik Krunenes (ansvarlig for kommunitetsarbeidet) på fk@areopagos.no.

 

Ønsker du å melde deg inn som medlem i Areopagos?  Les mer her!

Powered by Cornerstone