Forsiden>Bli med>Bli medlem

Bli medlem

Vi er en medlemsforening som arbeider for at Areopagos skal bli synlig i form av fellesskap, grupper og møteplasser der evangeliet leves i en radikal åpenhet.

Vi ønsker å fremme religionsdialog, kristen spiritualitet og studier av samtidsreligiøsitet i Norge, Danmark og Kina.

Vi ønsker å dyktiggjøre kirken til å lytte til menneskers erfaringer, samtidig som vi peker på slitesterke og livgivende kilder i kirkens egne tradisjoner. For å fylle denne rollen er vi avhengig av å være flere. Areopagos er for de som søker helhet og mening, og som lengter etter en arena for en større tro. Vi setter derfor stor pris på engasjementet og ønske om å delta i en mangfoldig, men målbevisst bevegelse!

Som medlem gir du Areopagos en sterkere stemme, og bidrar til å bygge broer av forståelse og respekt mellom mennesker med ulik tro. 

Les hvorfor Hildegunn Marie Tønnesen Seip, Dag Hareide, Ingrid Ribe-Nyhus, Fredrik Fällman og Frode Birkeland er medlemmer i Areopagos.

 

Alle nye medlemmer mottar en spennende bok. Titler å velge mellom: 

  • Madsen, Ole Skjerbæk Christfulness, 2014/Areopagos Forlag
  • Lønnebo, Martin Kristuskransen

Når du har meldt deg inn, send en e-post til areopagos@areopagos.no med ditt bokønske.

I tillegg får medlemmer magasinet Tørst.

*Familiemedlemskap:
Registrer den personen som skal stå som kontaktperson/betale kontingenten. Andre familiemedlemmer følger gratis med. Du fyller ut navn og kontaktinfo på de familiemedlemmene du ønsker på "kvitteringssiden" etter registrering.

Powered by Cornerstone